Maradona: "Možemo do titule"

Selektor fudbalske reprezentacije Argentine Dijego Armando Maradona istakao je da njegovi izbranici mogu trijumfovati na šampionatu sveta.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 04.03.2010.

15:00

Default images

Argentinci na titulu svetskog prvaka čekaju od 1986. godine, kada je na Mondijalu u Meksiku, tim koji je na terenu predvodio upravo Maradona, zasluženo dospeo na vrh.

Nekada najbolji fudbaler sveta bio je impresioniran igrom Argentinaca u prijateljskom duelu sa Nemačkom (1:0) u Minhenu, ocenivši da se radilo u okršaju koji je "u rangu četvrtfinala Svetskog prvenstva".

"Želeli smo da imamo jaku proveru kako bi videli kakve su naše mogućnosti. Prezadovoljan sam onim što smo pokazali. Možda se argentinskim novinarima to neće svideti, ali mi ćemo igrati odlično u Južnoj Africi", poručio je Maradona.

Na šampionatu sveta Argentinci će igrati u "B" grupi sa reprezentacijama Grčke, Južne Koreje i Nigerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: