DK: Troicki i Izner prvi na terenu

Meč između Viktora Troickog i Džona Iznera u petak će otvoriti duel prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SAD u „Beogradskoj areni“.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.03.2010.

13:08

Default images

Duel između Troickog i Iznera počinje u 16 časova, a posle njih dvojice na teren će izaći Novak Đoković i Sem Kveri. U subotu od 14 časova na programu je dubl meč između Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića sa jedne strane i braće Boba i Majka Brajana sa druge, dok se takmičenje završava u nedelju, kada se igraju preostali singl mečevi.

Prvi nedeljni duel na programu je od 15 časova kada se sastaju Đoković i Izner, a potom će na teren izaći Troicki i Kveri.

Selektori obe selekcije Bogdan Obradović i Patrik Mekinro imaju pravo na zamenu igrača najkasnije sat vremena pre početka prvog meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ministarstvo donelo odluku: Zatvaraju se škole

Zbog toplotnog talasa u Bangladešu, Ministarstvo prosvete i Ministarstvo osnovnog obrazovanja u toj zemlji saopštili su da će obrazovne ustanove biti zatvorene na sedam dana, zaključno sa 27. aprilom.

8:09

21.4.2024.

1 d

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

19 h

Društvo

Roditelji, hitan apel

Tokom noći više maloletnih osoba zbrinuto je zbog teške alkoholisanosti, saopštila je beogradska služba Hitne pomoći.

10:58

21.4.2024.

1 d

Podeli: