Omladinci poraženi u Bodrumu

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Turske rezultatom 3:2 na meču triagonala u Bodrumu.

Izvor: B92, Sportski žurnal

Sreda, 03.03.2010.

10:35

Default images

Srbija je sjajno počela meč i posle 22 minuta je vodila sa 2:0 golovima Danijela Aleksića, ali su domaćini uspeli da preokrenu rezultat i dođu do pobede. Pobedi domaćina znatno su doprinela i dva poništena gola selekciji Srbije. Naša reprezentacija se u sredu sastaje sa Rusijom u drugom meču turnira.

Srbija je povela u 13. minutu kada je Aleksić presekao pas Čeka upućen Biknenu, nakon čega je savladao Udžara. Pet minuta kasnije, omladincima Srbije je poništen gol, strelac je bio Ostojić, ali je nakon toga dosuđen prekršaj u korist Turske.

Par minuta kasnije, Filip Đuričić je centrirao, a Aleksić je glavom duplirao vođstvo Srbije.

Posle pola sata igre, golman Dimitrović je pogrešio posle kornera koji je izveo Čolak, a Potuk je smanjio na 2:1 za Srbiju. Šest minuta kasnije, Đuričić je proigrao Deaka koji je savladao Udžara, ali je turski sudija neopravdano dosudio ofsajd.

U nastavku su Turci preuzeli inicijativu što je i rezultiralo golom Ajdogdua u 68. minutu udarcem sa ivice kaznenog prostora. Samo tri minuta kasnije, Čolak dobro reaguje na centaršut Kaša i postavlja konačnih 3:2 za Tursku.

Srbija u sredu od 13 časova igra sa Rusijom, a selektor Aleksandar Stanojević neće moći da računa na Ljajića, Ignjovskog i Đuričića koji su se vratili u svoje klubove.

Turska – Srbija 3:2 (1:2)
(Potuk 30’, Ajdogdu 68’, Čolak 71’ – Aleksić 13’, 22’)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: