'Azuri' bez Neste u Južnoj Africi

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Marčelo Lipi saopštio je da iskusni defanzivac Milana Alesandro Nesta ne želi da se vrati u nacionalni tim.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.03.2010.

17:21

Default images

Lipi je na konfrenciji za novinare, koja je održana u Firenci, ocenio je da Nesta u ovoj sezoni igra na veoma visokom nivou i da je zbog toga želeo da ga vidi u timu 'Azura' koji će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu, u Južnoj Africi, od 11. juna do 11. jula.

"Razgovarao sam sa Nestom prošle nedelje i preneo mu moje želje, ali je on ostao pri svom stavu da je reprezentativna karijera za njega završena priča. Veoma mi je žao što nećemo ponovo sarađivati, ali poštujem njegovu odluku", rekao je Lipi.

Nesta (33) je 2006. na Mondijalu u Nemačkoj bio član selekcije Italije, koja je osvojila zlatnu medlaju, ali je samo godinu dana kasnije, zbog bronjih povreda, odlučio da se oprosti od državnog tima.

Nesta je, u periodu od 1996. do 2006. godine, za 'Azure' odigrao ukupno 78 mečeva.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: