NLB: Radnički pao u produžetku

Košarkaši kragujevačkog Radničkog izgubili su od Cedevite u Zagrebu posle produžetka rezultatom 80:72 u 22. kolu NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2010.

18:53

Default images

Produžetak gostima obezbedio je Aleksić sigurnim izvođenjem penala, ali je u dodatnom periodu ključna figura bio je Anderson (6p). Najefikasniji kod Radničkog bili su Vukašin Aleksić sa 18 i Mladen Pantić sa 17 poena, a za pobednike je Kovačević ubacio 19. Srpski tim sada ima skor 9-13, Cedevita ima po 11 pobeda i poraza.

Osim dvojca Aleksić-Pantić, u Radničkom su zapaženi bili Rajko Kljajević sa 11 poena i Dragan Milosavljević sa 10 poena i 5 skokova. U taboru Cedevite su Rudež i Žižić dali po 18 poena.

Utakmica je bila neizvesna od početka do kraja, nijedan tim nije uspeo da stvori dvocifrenu prednost, a u finišu je dobro izvođenje bacanja na obe strane odvelo meč u produžetak. Anderson je u načeo rivala u dodatnih pet minuta, a Rudež ga dokrajčio, pa je Cedevita trijumfovala.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: