JSL: Partizan ubedljiv u Čačku

Fudbaleri prvaka Srbije Partizana ubedljivo su startovali u prolećnom delu Jelen Superlige. ‘Crno-beli’ su slavili u Čačku rezultatom 3:0.

Izvor: B92

Subota, 27.02.2010.

16:08

Default images

Golove za Beograđane postigli su Brazilac Kleo u petom, Fejsa u 41. i Davidov u 48. minutu.

Partizan je pred oko 3.000 gledalaca u Čačku bio znatno bolji od samog početka i posle pet minuta pritiska domaćin je primio gol.

Lomić je izveo korner a Kleo bio najviši i najspretniji.

Do kraja poluvremena Partizan je bio bolji ali su igrači Borca pružali snažan otpor a gol Ljubomira Fejse ‘prelomio je meč’.
www.partizan.rs
Mladi reprezentativac uzeo je loptu na sredini terena i krenuo ka golu Radiše Ilića, izmenio dupli pas sa Kleom, ušao u šesnaesterac i pogodio dalji ugao – 2:0.

Na početku drugog poluvremena Partizan je stigao i do trećeg pogotka.

Nemanja Tomić je prošao po strani, uputio centaršut, Kleo preskočio loptu a Davidov je ‘zakucao’ u mrežu.

Partizan je u Čačku delovao ozbiljnije i opasnije nego u većini utakmica u jesenjem delu sezone, a Stevanović je igrao sa dvojicom napadača svih 90 minuta, a Sašu Ilića zamenio je Moreira pa njih dvojica nisu bili zajedno u igri.

Za Partizan su nastupili M. Božović - Knežević, M. Jovanović, Krstajić, Lomić - Fejsa - Tomić (od 64. Petrović), Davidov, Ilić (od 55. Moreira) - Kleo, Dijara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: