EL: Gordon MVP četvrtog kola

Košarkaš Cibone Džamont Gordon najkorisniji je igrač četvrtog kola Top 16 faze Evrolige iako je njegov tim poražen od Olimpijakosa.

Izvor: B92

Petak, 26.02.2010.

15:45

Default images

Ekipa iz Zagreba je na svom terenu izgubila od grčkog tima rezultatom 97:94 i tako zabeležila četvrti neuspeh u Top 16. Gordon je imao učinak od 32 poena, pet skokova, četiri asistencije, dve ukradene lopte i indeks korisnosti 40. Na drugoj poziciji našao je Lengford iz Himkija, koji je imao indeks uspešnosti 27.

Ruski tim je izgubio kod kuće od Kahe Laboral, a Lengford je postigao 27 poena uz pet skokova i tri asistencije. Miloš Teodosić iz Olimpijakosa i Trajan Lengdon iz CSKA dele treće mesto. Srpski košarkaš je briljirao u pobedi ekipe iz Pireja nad Cibonom sa 22 poena i šest dodatih lopti.

Najefikasniji igrač kola bio je Gordon sa 32 poena. Najbolji skakač je Mario Kasun iz Efes Pilsena sa 13 uhvaćenih lopti, dok je prvi na listi u Top 16 fazi košarkaš Partizana Lorens Roberts sa prosečno 9.5 skokova po utakmici. Asistent četvrtog kola je prošlonedeljni MVP Terel Mekintajer iz Montepaskija sa sedam dodatih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: