Đurkoviću i Josipoviću nagrada

Nagrada "Zlatni orao", koja se dodeljuje najboljim sportskim vazduhoplovcima, uručena je pilotu paraglajdera Goranu Đurkoviću i modelaru Živanu Josipoviću.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

21:40

Default images

Svečanu atmosferu u prostorijama Vazduhoplovnog saveza Srbije (VSS) upotpunio je veliki broj gostiju, a VSS je dodelio i zahvalnice organizacijama i pojedincima koji su pomogli rad Saveza u protekloj godini.

"Vazduhoplovni sportisti su najbolji po medaljama, rekordima i vrhunskim rezultatima u Srbiji. Neimari uspeha vazduhoplovnog sporta nalaze se u aeroklubovima širom Srbije, oni su danas tu medju nama, a vek srpske avijacije je najuzvišenije dostignuće koje je srpski narod učinio u prethodnom stoleću", izjavio je predsednik VSS Labud Bulatović.

Svečanosti u organizaciji VSS prisustvovalo je oko 200 sportista, prijatelja sportskog vazduhoplovstva, kao i predstavnika državnih i sportskih institucija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: