Rebensburgovoj zlato u veleslalomu

Nemica Viktorija Rebensburg nova je olimpijska šampionka u veleslalomu, dok je srebro osvojila Slovenka Tina Maze, a bronzu Elizabet Gergl iz Austrije.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

19:07

Default images

20-godišnja Rebensburgova, koja do sada nije ostvarila nijedan trijumf u Svetskom kupu je do zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Vankuveru došla u vremenu od 2:27.11 minuta. Srebrna medalja, sa zaostatkom od četiri stotinke pripala je Tini Maze, koja je bila druga i u superveleslalomu, dok je bronza otišla u ruke Elizabet Gergl, vodeće posle prve vožnje.

Za razliku od prethodnog dana kada su loši vremenski uslovi, prvenstveno gusta magla, uslovili odlaganje druge runde na Visleru nije bilo takvih problema na početku takmičenja u četvrtak. Uslovi su se promenili kada su na red došle takmičarke iz prvih pet posle prve vožnje.

Opširnije na našem specijalu posvećenom Zimskim Olimpijskim igrama u Vankuveru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: