Federer: "Biću spreman do I.Velsa"

Prvi teniser sveta Rodžer Federer kaže da bi trebalo da bude potpuno fizički spreman do turnira u Indijan Velsu, prvog iz Masters serije ove sezone.

Izvor: B92, Tennis.com

Četvrtak, 25.02.2010.

19:30

Default images

Švajcarac se zbog infekcije pluća povukao sa turnira u Dubaiju. „Ovo nije kao mononukleoza pre dve godina, kada je bilo mnogo neizvesnosti. Vraćam se u Indijan Velsu i mislim da ću biti zdrav i spreman. Ipak, jo čekam ’zeleno svetlo’ doktora, a najgore prognoze kažu da bi pauza mogla da bude i šest nedelja“.

Federer kaže da se prvi put osetio slabo prošlog utorka.

„Kada sam trenirao osetio sam bol u rebrima, dobio sam groznicu i nisam mogao normalno da dišem. Premorenost je i dalje prisutna, ali stvari polako kreću na bolje“.

Švajcarac bi trebalo da odigra još jedan humanitarni meč za žrtve zemljotresa na Haitiju, 12. marta.

„Učiniću sve što je u mojoj moći da budem spreman. Ljudima na Haitiju je hitno potrebna naša pomoć“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: