Bora Milutinović savetnik Đuriću

FK Partizan promovisao je legendarnog stručnjaka Boru Milutinovića u savetnika predsednika kluba Dragana Đurića za sportska pitanja i međunarodne odnose.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

19:29

Default images

Na zvaničnom sajtu "crno-belih" stoji da je time nastavljena praksa povratka igrača koji su svojevremeno nastupali za klub i koji svojim znanjem, kao i autoritetom, mogu pomoći Partizanu da napreduje u svim segmentina rada.

Priznati svetski stručnjak boravio je danas u sportskom centru "Partizan - Teleoptik", gde mu je Đurić uručio "zlatnu plaketu" i dres sa brojem osam, a potom je zvanično promovisan u savetnika predsednika kluba.

Milutinović (65) je ušao u svetske anale kao stručnjak koji je vodio pet različitih nacionalnih reprezentacija na prvenstvima sveta. Bio je selektor Meksika na šampionatu 1986. godine u toj zemlji, zatim Kostarike 1990. u Italiji, Sjedinjenih Američkih Država 1994. u toj zemlji, Nigerije 1998. u Francuskoj i Kine 2002. u Japanu i Južnoj Koreji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: