Ailton debitovao za šestoligaša

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, brazilski fudbalski intenracionalac Ailton debitovao je u sredu za Urdingen, koji se takmiči u šestoj nemačkoj ligi.

Izvor: B92

Četvrtak, 25.02.2010.

16:03

Default images

Ailton je, na meču sa Vupertalom, koji je završen nerešenim rezultatom 1:1, u igru ušao u 63. minutu i nije pružio zapaženu partiju. Nabolji igrač i strelac Bundes lige u sezoni 2003/2004 žalio se po završetku meča da mu nije odgovarao teren.

"Teren je katastrofalan. Ne mogu da odigram dupli pas, napravim dribling ili postignem gol. Tri meseca nisam trenirao i verujem da ću, kada budem spremniji i na boljem terenu igrati mnogo bolje", kazao je 37. godišnji Ailton.

U dugogodišnjoj karijeri brazilski as je promenio čak 18 klubova, a najuspešniji je bio u Verderu iz Bremena, sa kojim je osvojio jednu titulu državnog prvaka i dva puta trijumfovao u nacionalnom Kupu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: