Bridž neće da igra za Englesku

Defanzivac Mančester Sitija Vejn Bridž odbio je da na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi nastupa za Englesku.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Četvrtak, 25.02.2010.

14:30

Default images

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler je odbio da se nađe u selekciji Engleske zbog skandala koji je izbio kada je objavljeno da je njegov saigrač i tadašnji kapiten Džon Teri imao aferu sa njegovom bivšom devojkom Vanesom Peronsal. Iako je bilo izvesno da bi Bridž sledeće sedmice zamenio povređenog Ešlija Kola na prijateljskom meču protiv Egipta, Englez nije želeo da bude deo tima.

"Dugo i ozbiljno sam razmišljao o mojoj poziciji u timu Engleske, naročito zbog medijskih izveštaja objavljenih u poslednjih nekoliko sedmica. Uvek mi je bila čast da igram za Englesku. Ipak, posle svega što se desilo, plašim se da je moja pozicija u timu nešto što bi donelo probleme i podelu. Zbog toga mi je žao da kažem da sam odlučio da više ne budem kandidat za reprezentaciju. Timu svakako želim sve najbolje u Južnoj Africi", rekao je Bridž u saopštenju koje su medijima dostavili njegovi novinari.

Engleski mediji navode da, zbog incidenta sa Terijem, Bridž odbija da se rukuje sa bivšim kapitenom reprezentacije. Ipak, dva fudbalera će se naći oči u oči već sledeće nedelje, kada Siti bude išao na gostovanje Čelsiju u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: