LŠ: Sevilja odolela u Moskvi

Moskovski CSKA i španska Sevilja igrali su bez pobednika (1:1) u prvom meču ovog duela osmine finala Lige šampiona.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2010.

20:44

Default images

Gosti iz Andaluzije poveli su u 25. minutu preko Alvara Negreda koji je iskoristio sjajnu asistenciju Hesusa Navasa i lošu intervenciju odbrane 'Armejaca'. CSKA je bio dominantan tokom celog meča ali je tek u 66. minutu uspeo da stigne do gola preko Marka Gonzalesa. Miloš Krasić se nije istakao u timu iz Moskve, a Ivica Dragutinović nije ni ulazio u igru u ekipi Sevilje.

CSKA je pokušao da na samom početku meča iskoristi prednost domaćeg terena, četiri puta su pokušali 'Armejci', ali je svaki put lopta završila pored gola gostiuju. Ipak, Sevilja je iz svoje prve akcije stigla do vođstva u 25. minutu, a Ruse je kaznio Alvaro Negredo.
FoNet
Hesus Navas sjajno je prošao po desnoj strani, poslao nisku loptu u šesnaesterac koja je prošla između defanzivaca i golmana CSKA, a na drugoj stativi sam je bio Negredo koji je doneo veliku prednost Špancima. Uoči ovog duela trener domaćeg tima Leonid Slutski je upravo ova dva igrača Sevilje najavio kao najveću opasnost po gol.

Moskovljani su u nastavku meča, očekivano, zaigrali još oganzivnije, ali su Krasić i njegovi saigrači uglavnom bezuspešno pokušavali sa distance, tako da od sedam šuteva ni jedan nije išao u okvir gola. Jednu od najboljih prilika imao je Gonzales ali je zakasnio na centaršut sa desne strane iako je bio putpuno sam na levoj stativi.

Inicijativa domaćeg tima isplatila se tek polovinom drugog poluvremena kada je upravo Mark Gonzales bombom sa 30 metara konačno uspeo da pošalje loptu u okvir gola i to iza leđa Palopa. Do kraja meča CSKA je još dva puta zapretio gostima ali promene nije bilo.

Od 20:45 igra se poslednji duel osmine finala u kojem se sastaju Inter i Čelsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: