EL: Partizan - Marusi (20:45h)

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević izjavio je da mu se ne sviđa što deo javnosti smatra da će "crno-beli" lako pobediti Marusi.

Izvor: B92

Sreda, 24.02.2010.

14:14

Default images

Šampion Srbije dočekuje u četvrtak od 20.45 časova grčki tim u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige. "Nekako se olako podrazumeva da ćemo dobiti Marusi. U pitanju je ozbiljan protivnik, koji nema veliki budžet i pomalo liči na Partizan. Imaju snažan kolektiv i odličnog trenera. Napravili su do sada dosta iznenađenja, igraju usku odbranu i biće nam teško", rekao je Vujošević.

Partizan je proteklog vikenda odbranio trofej u Kupu Radivoja Koraća pobedom u finalom nad FMP-om iz Železnika.

"Osvajanje kupa smo već odavno smestili među uspomene. Utakmica koja sledi sa Marusijem je najvažnija u dosadašnjem toku sezone. Veoma sam zadovoljan dosadašnjim rezultatima ekipe, ali nas upravo oni dodatno obavezuju", naveo je Vujošević.




Trener "crno-belih" je dodao i da očekuje veliku i korektnu podršku navijača sa tribina.

"Želim da zamolim navijače da imaju vitešku velikodušnost pobednika. Ne bih voleo da odlučujuću utakmicu sa Panatinaikosom igramo bez publike. Igramo protiv velikih i moćnih klubova, koji će pokušati da upotrebe svoju moć i ostanu u igri. Nama je potrebna podrška sa tribina. To što mi imamo od navijača nije samo pomoć, to su časovi ljubavi", zaključio je Vujošević.

Centar Partizana Slavko Vraneš rekao je da "crno-beli" očekuju mnogo od utakmice sa Marusijem.

"Kao i uvek odigraćemo maksimalno ozbiljno. U ovom trenutku utakmica sa Marusijem je najvažnija u sezoni. Uradićemo skauting te ekipe do najsitnijih detalja i ući u meč mnogo ozbiljnije nego u prethodni duel u Atini", poručio je Vraneš.



U prvoj utakmici ove dve ekipe koja je odigrana u Atini, Marusi je pobedio sa 57:49. Obe ekipe su do sada zabeležile po dve pobede i jedan poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

123 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: