S.S.Marković: "Pronaći krivce..."

Ministarka Snežana Samardžić Marković izjavila je da ne zna čime je trener Crvene zvezde Igor Butulija zaslužio da ga gađaju "topovskim udarom" u Novom Sadu.

Izvor: B92, Beta

Utorak, 23.02.2010.

14:07

Default images

Butulija je u petak povređen za vreme utakmice između Vojvodine i Crvene zvezde, kada mu je posle bačenog topovskog udara oštećen sluh. On je prebačen u bolnicu, a meč je prekinut.

"To što se dogodilo je jako loša poruka. Ne vidim zaista čime je Igor Butulija to zaslužio. Nadam se da će počinioci biti pronadjeni i kažnjeni", rekla je Samardžić-Marković.

Ministarka omladine i sporta je dodala da je važno što postoji široka društvena akcija u koju su uključeni i mediji i institucije, da se takva zla sprečavaju.

"U četvrtak ćemo imati sednicu Saveta za borbu protiv nasilja u sportu i ja ću naravno i ovaj slučaj pomenuti", rekla je Samardžić-Marković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: