Ešli Kol napušta Čelsi?

Ešli Kol bi mogao da napusti Čelsi zato što smatra da u klubu nisu bili pravedni prema njemu, piše britanska štampa.

Izvor: B92, Goal

Utorak, 23.02.2010.

13:00

Default images

Nedavno su na površinu izašle Kolove vanbračne avanture tokom gostovanja Čelsija i klub, prema navodima štampe, namerava da ga kazni sa 400.000 funti. Kol smatra da je kazna nepravedna i trenutno se nalazi u sukobu sa klupskom hijerarhijom. Kol je optužen da je u više navrata „švercovao“ žene u hotele u kojima je Čelsi boravio tokom gostovanja.

Takođe, Kol je optužen da je slagao Stiva Etkinsa, direktora komunikacija u Čelsiju, za vreme predsezonske turneje ’plavaca’ to SAD prošlog leta.

Prema navodima, Kol će izneti svoje nezadovoljstvo situacijom kada se bude susreo sa izvršnim direktorom Ronom Gurlijem povodom saslušanja u vezi sa situacijom.

Kol se još uvek nije izvinio Etkinsu, tako da bi sukob koji se i dalje produbljuje, mogao da utiče na to da levi bek napusti Stamford Bridž.

U klubu su besni na Kola pošto je jednom slagao zvaničnika kluba i što je u najmanje tri navrata dovodio žene u hotel.

Čelsi takođe ne želi problem sa Kolom da povezuje ili poredi sa slučajem Džona Terija, pošto vanbračna avantura kapitena Čelsija ni na koji način nije bila povezana sa klubom.

Ukoliko Kol odluči da napusti Čelsi, Barselona i Real Madrid bi bili najzainteresovaniji da dovedu engleskog reprezentativca.

Kolovi problemi bi mogli još da se prodube pošto mu je supruga, pevačica Šeril Kol, navodno poslala sms u kome zahteva od njega da se iseli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: