Ančeloti: "Italija navija za Čelsi"

Trener fudbalera Čelsija Karlo Ančeloti rekao je da će cela Italija navijati za taj klub u duelu protiv milanskog Intera.

Izvor: B92

Utorak, 23.02.2010.

11:58

Default images

Čelsi će u sredu od 20:45 časova, na stadiou ‘Đuzepe Meaca’, igrati prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Intera, a Ančeloti veruje da će njegov tim imati veliku podršku zbog lošeg čestih ispada trenera ‘neroazura’ Žozea Murinja. "Cela Italija, izuzev navijača Intera, navijaće za Čelsi", rekao je Ančeloti italijanskim medijima.

Murinjo nije mnogo omiljen u Italiji, pre svega zbog čestih sukoba sa medijima, sudijama, čelnicima Saveza, ali i kolegama. Portugalac je trenirao Čelsi u periodu od 2004. do 2007. godine i tada je sa londonskim klubom osvojio dve titule u Premijer ligi, dva Liga kupa i po jedan FA Kup i Komjuniti šild.

Od kada je napustio 'Stamford Bridž' i preuzeo milanski Inter, Čelsi nije osvojio nijedan trofej.

"Tačno je da posle njegovog odlaska Čelsi nije osvojio trofej, mada je Avram Grant bio blizu trijumfa u Ligi šampiona", rekao je Ančeloti.

"Murinjo ume da napravi dobru atmosferu u timu, ali ja tako nešto nikada ne bih radio", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

17 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: