Siksersi raskidaju sa Ajversonom?

Alen Ajverson neće biti sa ekipom Filadelfije na turneji po Zapadu, a najverovatnije je da je već odigrao svoju poslednju utakmicu u dresu Siksersa.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 22.02.2010.

22:17

Default images

Unutar organizacije Filadelfija Siksersa postoji jaka struja koja je za to da se permanentno prekine saradnja sa iskusnim Ol-star bekom.

Ajverson je trenutno uz svoju porodicu, zbog zdravstvenih problema koje ima njegova ćerka, ali je od ponovnog dolaska u Filadelfiju češće bio odsutan nego prisutan na treninzima i utakmicama. Čelni ljudi kluba zbog toga veruju da je najbolje rešenje za ekipu da se prekine saradnja sa Ajversonom, koji je prošlog vikenda zatražio da ponovo ne bude sa ekipom.

Edi Džordan se u nedelju obratio igračima i rekao im da postoji mogućnost da se Ajverson ne vrati u tim. Vlasnici Siksersa, generalni menadžer Ed Stefanski i Džordan nisu još formalno seli za sto i doneli konačnu odluku, ali se sve kreće u tom smeru.

Ajverson je propustio pet utakmica početkom februara kako bi bio uz svoju ćerku. On takođe nije bio u Dalasu na Ol-star vikendu, iako je izglasan za startera. On se vratio u postavu Siksersa na prethodne tri utakmice.

Siksersi počinju turneju po Zapadu u Ouklendu gde će u utorak igrati protiv Golden Stejta.

Izvori iz Siksersa međutim navode da Ajverson nije pravio probleme u ekipi. Radio je veoma dobro sa mlađim igračima i nikada se nije žalio zato što mu je minutaža umanjena ili što nije imao previše šuteva da koristi. Siksersi ističu da su osnovni problemi njegovi odlasci i dolasci koji utiču na timsku hemiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

20 h

Podeli: