Ilgauskas se vraća u Klivlend?

Zidrunas Ilgauskas bi mogao u narednih nekoliko dana da postigne dogovor sa Vašington Vizardsima o otkupu svog ugovora.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Ponedeljak, 22.02.2010.

19:22

Default images

Glavno pitanje je da li će NBA dozvoliti njegov povratak u Klivlend Kavalirse.

“Otkup bi mogao da se dogodi početkom ove nedelje. Već smo imali pregovore sa generalnim menadžerom Vizardsa Ernijem Granfildom. Zidrunas ne želi da igra u Vašingtonu i svestan je da postoji još mnogo timova koji su zainteresovani za njegove usluge. On će preduzeti sve da ode iz Vizardsa”, rekao je menadžer litvanskog košarkaša Herb Rudoj.

Los Anđeles Tajms je objavio da NBA neće dozvoliti povratak u Klivlend, jer je čitav dil oko trejda Ilgauskasa i Džejmisona urađen u sumnjivim okolnostima. Većina ljudi u NBA, među njima i treneri Lejkersa i Bostona Fil Džekson i Dok Rivers su posumnjali da je reč o razmeni u kojoj će se Ilgauskas vratiti u Kavse.

Igrači moraju da sačekaju 30 dana pre nego što mogu da potpišu ponovo ugovor sa ekipom koja ih je trejdovala. Rudoj je istakao da ga niko iz NBA nije kontaktirao niti se raspitivao o navodnom dogovorenom trejdu i povratku u Kavse za plej-of.

“Potpisao sa dokument koji potvrđuje da nema nikakvih skrivenih dogovora i ne želim da rizikujem moj odnos sa klijentom zbog ovakvih nagađanja” rekao je Rudoj.

34-godišnji Litvanac igrao je za Klivlend 16 sezona. Ostvario je dva Ol-star nastupa, a u ovoj sezoni je minutažu delio sa Šakilom O’Nilom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: