Tevez se vraća u Siti

Fudbaler Mančester sitija, Karlos Tevez pridružiće se timu pred derbi sa Čelsijem u subotu iako mu je novorođena ćerka i dalje na intenzivnoj nezi.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 22.02.2010.

18:59

Default images

Teves je zbog prevremenog porođaja supruge Vanese već više od nedelju dana u Argentini što mu je trener Sitija Roberto Mančini i dozvolio. Italijan je, međutim, Tevesu naredio da se vrati u Mančester za duel sa Čelsijem, liderom Premijer lige.

Menadžer Karlosa Tevesa najavio je da će se Argentinac vratiti u Mančester siti na vreme za duel sa Čelsijem, iako mu je ćerka i dalje na intenzivnoj nezi.

"Boravak vašeg deteta na intenzivnoj nezi je vrlo ozbiljna stvar", kazao je menadžer Kia Jorabčijan.

"Karlos se nada da će se vratiti na vreme za Čelsi. Nada se da će njegovoj ćerci biti bolje i zbog nje i kako bi se on vratio na teren. Karlos voli da igra. Ali, sada prolazi kroz veoma težak period u životu. Ipak, i ranije je imao krizne situacije i uspevao je da ih reši, pa će i sada biti tako", dodao je biznismen iz Irana.

Jorabčijan je dodao i da se stanje Tevesove bebe popravilo tokom vikenda.

"On je želeo da se vrati već za (nedeljni) susret sa Liverpulom, ali je situacija tada bila loša. Sada se popravila", kazao je Jorabčijan i dodao da Teves trenira sa reprezentacijom Argentine kako ne bi ispao iz forme.

Menadžer je, takođe, demantovao da se Teves nije javljao klubu.

"Uprava Sitija je informisana na dnevnoj bazi. Karlos Teves od dolaska u Mančester siti daje sve od sebe", istakao je Jorabčijan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: