Popov opet u Vršcu

Uprava Hemofarma imenovala je Miroslava Popova za šefa stručnog štaba, a na tom mestu on će naslediti Zorana Višića, sa kojim je prošle sedmice raskinut ugovor.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 22.02.2010.

17:02

Default images

Popovu će to biti drugi mandat na klupi košarkašica Hemofarma, kluba u kome je proveo više od deset godina, kao pomoćnik, a potom i glavni trener muških i ženskih selekcija.

Sa ženskom ekipom osvojio je tri titule prvaka države i dva nacionalna Kupa. Osvajanjem prvenstva i kupa u sezoni 2004/05, otvorio je seriju od pet vezanih duplih kruna.

Po odlasku iz Hemofarma, Popov je od 2005. do 2007. godine vodio ekipu Alđero iz Italije. Zatim je bio trener muške ekipe Leotara iz Trebinja, pa koordinator mlađih selekcija u klubu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: