Uslovna kazna za Vulvehempton

Premijer liga kaznila Vulverhempton uslovno, zbog izvođenja "drugog tima" na Old Traford.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 18.02.2010.

12:23

Default images

Engleski fudbalski klub Vulverhempton kažnjen je uslovno sa 25.000 funti, pošto je na prvenstvenoj utakmici protiv Mančester junajteda namerno izveo oslabljeni tim, saopšteno je iz sedišta lige.

U saopštenju Premijer lige navodi se da će Vulverhempton morati da plati 25.000 funti ako još jednom "ne ispuni obaveze prema ligi i ostalim klubovima", kao što je to učinio na utakmici protiv Mančester junajteda prošlog decembra.

Trener Mik Mekarti je za meč protiv Junajteda promenio 10 igrača iz prve postave, u odnosu na utakmicu protiv Totenhema, tri dana ranije, koju su Vulvsi dobili sa 1:0. Vulverhempton je 15. decembra izgubio od Mančestera sa 0:3.

Mekarti je, zatim, na sledećoj utakmici protiv Barnlija vratio devet igrača u tim i Vulvsi su pobedili sa 2:0. On je tada rekao da "samo bira tim koji može da ostvari dobre rezultate".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: