Kljajić hvali pripreme u Turskoj

Trener fudbalera Novog Pazara Dušan Kljajić ocenio je da se njegova ekipa u Antaliji priprema u uslovima na kojima bi pozavideli i najveći klubovi u Srbiji.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 18.02.2010.

12:22

Default images

"Uslovi u ovom turskom letovalištu su fenomenalni i pripremamo su onako kako to čine najorganizovaniji klubovi u državi, Crvena zvezda i Partizan", rekao je Kljajić radiju Sto plus i izrazio zahvalnost gradskim vlastima i upravi što su omogućili fudbalerima odlazak u Antaliju.

Fudbaleri Novog Pazara odigrali su u Antaliji dve kontrolne utakmice, u kojima su savladali rusku ekipu Krila Sovjetov sa 2:0, a u sredu i turski tim Alanijaspor sa 6:1.

Kljajić je istakao da ga rezultati ne zanimaju previše, već da je u prvom planu pristup igrača i zalaganje na terenu.

"Ove pobede nisu mnogo važne. Meni je najbitniji meč sa Zemunom na startu prolećnog dela prvenstva. Važno je da igrači na terenu sprovedu dogovoreno, i ako bude tako, možemo očekivati dobre rezultate u prvenstvu", rekao je Kljajić.

Kontrolna utakmica protiv kazahstanskog Kairata trebalo je da se odigra sutra, ali je taj meč otkazan.

"U subotu ćemo igrati s poljskim Gornjikom iz Zabržea", rekao je Kljajić i dodao da postoji mogućnost da ekipa produži boravak u Turskoj.

"Planirano je da u Antaliji treniramo do 23. februara, ali uprava će pokušati da obezbedi uslove da ostanemo nešto duže kako bi sve zamisli sproveli u delo", kazao je Kljajić.

Takmičenje u Prvoj ligi Srbije se nastavlja 6. marta, kada Novi Pazar dočekuje tim Zemuna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: