B92: Zvezda ne razmišlja o Gercu

Kako B92 saznaje, uprava Fudbalskog kluba Crvena zvezda nije ni razmišljala o mogućem angažovanju napadača Rijeke Vedrana Gerca.

Izvor: B92

Utorak, 16.02.2010.

13:00

Default images

Najava mogućeg dolaska napadača Rijeke u Crvenu zvezdu Vedrana Gerca, izazvala je veliku pažnju u srpskim medijima. Informaciju koju je objavio dnevnik “Blic” u svom izdanju od utorka, potvrdio je i direktor hrvatskog prvoligaša Elvis Brajković Međutim, kako saznaje B92, od dolaska 24-godišnjeg napadača u Beograd neće biti ništa.

"Nismo razmišljali o dovođenju Gerca. S punim poštovanjem njegovih igračkih sposobnosti za njega nismo ni čuli pre nego što se ta informacija pojavila u medijima", preneo je reči sportskog direktora Crvene zvezde Ivana Adžića portparol kluba Marko Nikolovski.

Gerc je važio za velikog talenta hrvatskog fudbala, ali koji nije pokazao ni deo onoga što je najavljivao kao junior, zbog teške povrede i loma noge. Prema pisanju “Blica” uprava crveno-belih obavila je prvu rundu razgovora sa čelnicima Rijeke tokom boravka u Antaliji, navodno se pominjala mogućnost dolaska Gerca tokom leta, ali još uvek neće biti ništa od dolaska prvog hrvatskog fudbalera u srpsku ligu, od raspada SFRJ.

Podsetimo, u suprotonom smeru otišlo je već nekoliko igrača. Dragan Žilić je sa velikim uspehom branio gol, upravo Rijeke, u tom klubu igraju i Đalović i Kerkez, dok je nekadašnji bek Crvene zvezde Marjan Marković trenutno igrač Istre iz Pule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: