Ratoborni idu sa ekipom u Sloveniju

Posle mesec dana priprema fudbaleri Partizana 'pakuju kofere' pred odlazak u Sloveniju. Prvaci Srbije će u Portorožu raditi pet dana i odigrati dve utakmice.

Izvor: B92

Četvrtak, 11.02.2010.

11:38

Default images

Na put će krenuti 24 fudbalera, među njima će biti Jovanović i Lomić, koji će za incident u Antaliji biti kažnjeni novčano, ali ne i mladi Popara koji se vraća u Teleoptik. U SC Partizan Teleoptik su dvojica fudbalera iz Brazila i Portorika koji će sa ekipom Teleoptika raditi do procene stručnog štaba da li su potrebni Partizanu ili 'filijali'.

Partizan u petak putuje na drugi deo priprema u Sloveniju, a stručni štab je odlučio da na put povede sve igrače koji su prošli pripreme u Turskoj, isključujući Nikolu Poparu. Trener Goran Stevanović mladom fudbaleru je objasnio da je 'gužva' na poziciji zadnjeg veznog razlog zbog kojeg je bolje da igra za Teleoptik a ne samo trenira sa Partizanom.

Na prijateljske mečeve sa Koprom i Udinezeom putuju golmani Mladen Božović, Aleksandar Radosavljević i Darko Božović, igrači odbrane Radenko Kamberović, Srđa Knežević, Marko Jovanović, Jovan Krneta, Mladen Krstajić, Vojislav Stanković, Marko Lomić i Aleksandar Lazevski, igrači sredine terena Radosav Petrović, Ljubomir Fejsa, Branislav Jovanović, Darko Brašanac, Nemanja Tomić, Predrag Mijić, Saša Ilić, Almami Moreira, Aleksandar Davidov i Brana Ilić, kao i napadači Lamin Dijara, Gabrijel Kleo i Vašington da Silva.
www.partizan.rs
U trening centru u Zemunu pored 'otpisanih' Milivoja Ćirkovića i Nenada Đorđevića, fudbalera Teleoptika i igrača mladih kategorija kluba iz Humske treniraju i dvojica fudbalera koji su došli na probu.

Obojica su ofanzivni igrači sredine terena, igraju na bočnim pozicijama, a rođeni su 1988. godine.

Brazilac Martons dos Santos Giljerme, rođen 30. aprila 1988. već je odradio jedan trening sa prvim timo crno-belih, ali je zatim prosleđen u filijalu Teleoptik.

Drugi momak zove se Kabredo Gomez Andres Nikolas, rođen je 4. januara 1988, a u 'Zemunelo' je stigao iz Portorika.

Obojica će do daljnjeg raditi sa Teleoptikom, gde će njihove vrednosti oceniti šef stručnog štaba Zvonko Varga, a zatim zaključke preneti Goranu Stevanoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: