FED kup: Srbija dočekuje Slovačku

Najbolje teniserke Srbije igraće za opstanak u Svetskoj grupi FED kupa sa selekcijom Slovačke, odlučeno je žrebom u Londonu.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Sreda, 10.02.2010.

12:08

Default images

Meč će se održati 24 i 25.aprila u Beogradu. Najbolje teniserke Slovačke su Danijela Hantuhova (trenutno 27. na WTA listi) i Domenika Cibulkova (koja je tri mesta slabije plasirana od Hantuhove).

Srbija je na žrebu u Londonu bila postavljena za jednog od četiri nosioca,,a među mogućim rivalima bile su još selekcije Francuske, Estonije i Australije.

Slovakinje, predvođene Hantuhovom (koja ponovo igra dobro) i Cibulkovom (koja je u padu forme i ima dosta problema sa povredama) pobedile su Kinu sa 3:2 i tako izborile šanse da se kroz duel sa Srbijom bore za ulazak u "elitu".

U preostalim mečevima za popunu Svetske grupe I Fed kupa sastaće se:
Nemačka - Francuska
Ukrajina - Australija
Belgija - Estonija

Poslednji put Srbija i Slovačka sastale su se u ovom takmičenju u Košicama 2007. godine, kada je naša reprezentacija pretrpela poraz.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: