Marčelo Lipi: "Uravnotežena grupa"

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Marčelo Lipi ocenio je da je njegova ekipa dobila uravnoteženu grupu na žrebu za kvalifikacije za EP 2012. godine.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 07.02.2010.

15:22

Default images

"Grupa je vrlo uravnotežena. Igraćemo sa tri učesnika Mundijala u Južnoj Africi. Prednost je što smo dobili grupu sa šest, a ne sa pet timova. Najteža je, ipak, grupa u kojoj je Engleska", izjavio je Marčelo Lipi.

Selektor Severne Irske Najdžel Vortington bio je mnogo zadovoljniji žrebom nego selektor Italije, koja je bila šampiona Evrope 1968. godine i koja i dalje aktuelni prvak sveta.

"Grupa je teška, ali uvek radije igram protiv velikih reprezentacija, jer igrače nije teško podići za takve utakmice. Biće tu dobrog fudbala, a verujem da su sve ekipe sposobne da oduzmu bodove svakom protivniku u grupi", izjavio je Najdžel Vortington.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: