Đurović: 'Okrećemo se Liježu'

Košarkaši FMP-a pobedili su Hemofarm (81:75) u meču bez većeg rezultatskog značaja, a trener Vlade Đurović istakao je da se ekipa sada okreće Čelendž kupu.

Izvor: B92

Subota, 06.02.2010.

22:18

Default images

"Prezadovoljan sam pobedom posle rovovske bitke. Hemofarm je u trećoj četvrtini vodio devet razlike i mnogi su pomislili da smo gotovi, ali pokazali smo karakter. Istina, Hemofarmu je nedostajao Miljan Pavković, ali i mi smo bili bez Filipa Čovića i Andreje Milutinovića. Okrećemo se Čelendž kupu, želimo da pobedimo u Liježu", rekao je Đurović.

Pobednike je predvodio Miroslav Raduljica sa 28 poena i devet skokova.

"Imam tamo dobre drugare, ali ovde nema mesta emocijama. Drugarstvo je jedno, posao je drugo. Bilo je večeras jako teško. Rezultatski nam
ništa nije značila utakmica, ali je bila važna zbog samopouzdanja"
, rekao je Raduljica.

Trener Hemofarma Željko Lukajić kazao je da njegovom timu fali kreativnost u napadu.

"FMP je zasluženo pobedio. Naročito su bili borbeni u poslednjoj četvrtini. Nama fali kreativnosti u napadu, jer se oslanjamo na šut. Imali smo 14 grešaka i bilo je realno da izgubimo. Ne odustajemo od četvrtog mesta, ali moramo da igramo bolje", rekao je Lukajić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: