Verder se namučio protiv Herte

Fudbaleri Verdera pobedili su berlinsku Hertu 2:1 (0:0) u premijernom meču 21. kola Bundeslige.

Izvor: B92

Petak, 05.02.2010.

22:38

Default images

Verder je bio dominantan u Bremenu, konstantno stvarao šanse ali je tek u završnici stigao do pobede. U 66. minutu je konačno, posle mnogo sreće Marin postigao prvi gol na meču, a već u sledećem napadu Gekas je izjednačio. Ipak, Pizaro u 81. minutu donosi tri boda domaćem timu. Gojko Kačar i Nemanja Pejčinović nisu bili ni na klupi Herte.

Prvi gol na meču bilo je remek delo Marka Marina. Lopta se uz mnogo sreće odbila do mladog reprezentativca Nemačke koji je iskosa sa leve strane volej udarcem poslao loptu u dalji ugao Hertinog gola.
FoNet
Ipak, Herta je samo dva minuta kasnije uspela da izjednači, takođe, uz pomoć sreće, ali i nespretnosti Tima Vizea. Golman Verdera je loše reagovao na jednu visoku loptu i jednostavno je spustio do Gekasa koji je lako pogodio nebranjen gol.

Verder je nastavio sa silnim napadima koji su se ponovo isplatili deset minuta pre kraja. Posle centaršuta sa leve strane, lopte je preletela nekoliko igrača u šesnaestercu i stigla do usamljenog Klaudija Pizara koji je sa svega nekoliko metara poslao loptu u mrežu i postavio konačan rezultat.

Verder je i dalje šesti na tabeli sa 31 osvojenim bodom i ima četiri manje od petoplasiranog HSV-a koji u subotu gostuje Kelnu. Herta u drugom delu sezone deluje kao znatno ozbiljniji tim, ali su Berlinci i dalje zakucani za dno tabele sa samo 11 bodova iz 21 utakmice.

Bundesliga, 21. kolo:
15:30h Keln – Hamburg
15:30h Hofenhajm – Hanover
15:30h Volfzburg – Bajern Minhen
15:30h Frajburg – Šalke 04
15:30h Bohum – Bajer Leverkuzen
18:30h Nirnberg – Štutgart

nedelja:
15:30h Majnc – Menhengladbah
17:30h Borusija - Ajntraht

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: