Barselona ipak uložila žalbu

Pravni tim košarkaškog kluba Barselona odlučio je da uputi žalbu na utakmicu između Partizana i Barselone koja je odigrana u Beogradu 3. februara.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 05.02.2010.

22:20

Default images

Posle analize poslednjeg napada u meču između Partizana i Barselone, u okviru TOP16 faze Evrolige, kada su sudije odlučile da Pit Mikel nije postigao koš, Barselona je uložila žalbu na odluku da Lorens Roberts svojim kontaktom sa loptom posle isteka regularnog vremena nije uticao na kretanje lopte po obruču i mogućnost da lopta ipak prođe kroz obruč.

Barselona je uložila protest odmah po završetku utakmice, ali su sudije posle 15-minutnog pregledanja snimka odlučila da je kontakt Robertsa sa loptom regulran i da je Partizan pobedio rezultatom 67:66.

Barselona se ne slaže sa takvom odlukom sudije i zatražila je od disiplinske komisije da proceni da li je ta odluka u skladu sa članom 31.2, i ako nije da preduzme odgovarajuće radnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

103 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: