Novinari: CZ - Partizan 12:0!

Srpski novinari koji u Antaliji prate Crvenu zvezdu i Partizan odigrali su 'večiti' derbi, a 'crveno-beli' su deklasirali rivale sa 12:0!

Izvor: B92

Petak, 05.02.2010.

19:19

Default images

Partizan je jesenas u derbiju pobedio Zvezdu sa 2:1 na 'Marakani' ali su se novinari koji prate srpskog šampiona izblamirali protiv kolega iz suprotnog tabora. 'Crno-bele' boje osramotili su izveštači SOS Kanala (novinar i snimatelj), "Sportskog žurnala", "Kurira", fotoreporter Miroslav Todorović i član PR tima FK Partizan Dragan Velanac.

Zvezdu su predstavljali izveštači "Sportskog žurnala", "Kurira", "Sporta", SOS Kanala i Sport Networka.

Ni fudbalerima Partizana nije bilo jasno kako su novonari koji ih prate u Antaliji primili 12 golova (šest na poluvremenu), dok je portparol srpskog šampiona Marko Vjetrović bio šokiran ali se i našalio na račun 'svojih'.

"Čuli smo da su novinari Zvezde, uoči meča, izvršili uticaj na sudije, kao i da je prema našim saznanjima Toša na golu oko vrata nosio fotoaparat. Ipak, medicinska služba Partizana je zadovoljna što je sve prošlo bez težih povreda iako je bilo ničim izazvanih padova. Ekonom Gavran im je, međutim, poručio da odmah vrate opremu koju su zadužili i da kombi koji vozi novinare po Antaliji, večeras kreće za Beograd!", istakao je Vjetrović koji je dodao da su "igrači i stručni štab su najavili bojkot i neće im davati izjave".

U redovima Cevene zvezde vladalo je očekivano zadovoljstvo.

"Za razliku od novinara koji prate Partizan, novinari koji su sa Zvezdom zaslužili su da se vrate avionom, čak im se smeši biznis klasa", rekao je portparol 'crveno-belih' Marko Nikolovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: