Keiroš predaje srpskim trenerima

Selektor Portugala i bivši trener madridskog Reala Karlos Keiroš biće 8. februara predavač na seminaru za trenersku Pro licencu koji će biti održan u Beogradu.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.02.2010.

14:54

Default images

Škola za fudbalske trenere Evropske fudbalske unije (UEFA) i Fudbalskog saveza Srbije (FSS) će seminar organizovati u Sportskom centru “Partizan-Teleptik” narednog ponedeljka i utorka. Na njemu će biti nastavljena praksa da se pred srpskim trenerima, u ulozi predavača nađu eminentna evropska i svetska trenerska imena.

Ovoga putaa predavač će biti Keiroš, sada selektor portugalske reprezentacije i bivši trener Reala, odnosno asistent Aleksa Fergusona u Mančester Junajtedu. Narednog ponedeljka od 9 časova Keiroš će održati predavanje na temu “Mentalitet igrača sa različitih podneblja”. U 13.30 na programu je teoretsko objašnjenje treninga koji će, pola sata kasnije, uz demonstraciju igrača Voždovca biti održano na terenu Sportskog centra “Partizan-Teleoptik”.

Predavanju Karlosu Keiroša moći će da prisustvuju svi zainteresovani treneri.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: