Jovanovićeva: Veoma sam motivisana

Srpska teniserka Ana Jovanović izjavila je da je spremna da sa saigračicama iz nacionalnog tima ostvari pobedu u prvom kolu Svetske grupe Fed kupa.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 03.02.2010.

17:56

Default images

"U odličnoj sam formi, mogla bih reći najboljoj od kada igram tenis. Spremna sam za sve izazove. U Areni smo već nekoliko dana, treniramo punom parom, motivisane smo da ovaj težak i uzbudljiv meč dobijemo. Ulog je veliki, u pitanju je ne samo prolaz u polufinale Svetske grupe, vec i to što nam pobeda donosi novi meč u Beogradu za dva meseca", rekla je Jovanovićeva.

Reprezentacija Srbije 6. i 7. februara u Beogradu igra protiv Rusije meč prvog kola Svetske grupe Fed kupa. Za reprezentaciju Srbije nastupiće i osma teniserka sveta Jelena Janković, čiji nastup je bio neizvestan zbog povrede ledja.

"Sutra nam stiže Jelena, što je divna vest, sada se lakše diše. Mi u susretu sa Rusijom pišemo veliku istoriju srpskog reprezentativnog tenisa. Pozivamo navijače da ispune Arenu i pomognu nam da pobedimo Ruskinje, koje su veoma raspoložene, deluju kao da su ovaj meč već dobile. Smatraju sebe favoritom, ali mi ćemo dati sve od sebe da ih uverimo u suprotno", rekla je Jovanovićeva, 241. teniserka sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: