Jelena Janković igra u "Areni"

Teniska reprezentacija Srbije suprotstaviće se kompletna Rusiji, u četvrfinalu FED Kupa ovog vikenda u Beogradskoj Areni.

Izvor: B92

Sreda, 03.02.2010.

09:49

Default images

Jelena Janković će igrati za nacionalni tim i pored nedovoljno zalečene povrede ledja. Srpska teniserka je odlučila da rizikuje i svojim nastupom pomogne reprezentaciji da ostvari istorijiski uspeh. Pripremama ekipe Janković će se pridruziti se u četvrtak popodne.

Srpska teniserka je u utorak okončala seriju terapija u SAD, ali će nastaviti sa lečenjem u Beogradu, kako ne bi došlo do pogoršanja povrede koju je zadobila na Australian open-u. Već je angažovan poseban lekarski tim koji će svakodnevno raditi sa najbolje rangiranom srpskom teniserkom:

"Odradila sam poslednje terapije na Floridi, nastaviću sa lečenjem u Beogradu sa grupom mojih lekara koji me već čekaju. Odlučila sam da dodjem, igraću protiv Ruskinja bez obzira na to kako se povreda bude ponašala, ne mogu da moje drugarice ostavim na cedilu", istakla je osma teniserka sveta, na svom zvaničnom sajtu u sredu.

Odluka Janković da igra za Srbiju značajno povećava šanse našeg nacionalnog tima, da ostvari istorijiski uspeh i plasira se u polufinale FED Kup, iako su Ruskinje u Beograd stigle predvođene 4. teniserkom sveta Svetlanom Kuznjecovom. Žreb za meč polufinala FED kupa je u petak.

Mečevi se igraju tokom vikenda. Pobednik meča Srbija - Rusija u polufinalu će igrati sa boljim iz duela SAD - Francuska. Srbiju će osim Jelene Janković, predstavljati u singlu i Ana Ivanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: