Petrović: "Ne brine me poraz"

Trener Crvene zvezde Vladimir Petrović rekao je da ga ne brine poraz njegovog tima od Matersburga na pripremama u Antaliji.

Izvor: B92, www.crvenazvezdafk.com

Utorak, 02.02.2010.

21:27

Default images

„Znam da mi često zameraju kada sam oprezan i kada ne koristim prepotentnost pre i posle utakmica, ali to je zato što znam da u fudbalu ima mnogo mečeva koji se dobijaju ili gube kad to ne zaslužite. Znam da je sve moguće u ovoj ludoj igri. Zato mi i ne smeta što smo izgubili od Austrijanaca i što su oni do pobede stigli posle nekoliko prelazaka centra“, rekao je Petrović.

Utakmica između Zvezde i Matersburga prekinuta je deset minuta pre kraja zbog nevremena u Antaliji.

„Prekinuto je zbog kiše, vetra, nestanka struje, ali to meni nije važno, ja sam gledao nekim drugim očima. Prva utakmica je samo da vidimo kako trče, kako se ponašaju, koliko im je stalo. To smo videli i sve je u najboljem redu. Stvorili smo zaista nekoliko zicera, neki golovi su nam poništeni zbog ofsajda. Menjali smo i ekipe na poluvremenu. Nije bilo Mugoše, Ninkova, S. Đorđevića, Jeremića i M. Reljića, ali oni će dobiti šansu na narednim mečevima“, kaže Petrović.

Zvezda je meč počela sa Lekićem kao najisturenijim, a iza njega u liniji su igrali Lazetić, Kadu i Trifunović.

„Ništa to ne znači. Probamo, igramo se, uigravamo pa ćemo videti šta je najbolje“, izjavio je Petrović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: