Australijen Open na B92 - 1.023.600

Poštovani posetioci našeg sajta,

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2010.

17:37

Default images

Pre dva dana završen je prvi gren slem sezone, Otvoreno prvenstvo Australije i došlo je vreme da specijalna web stranica posvećena njemu bude prebačena u arhivu. Tokom dve nedelje pratili smo rezultate najboljih svetskih tenisera. Nažalost, srpski predstavnici nisu stigli do trofeja.

Najbliži tituli u Melburnu bio je Nenad Zimonjić koji je u paru sa Danijelom Nestorom poražen od braće Majka i Boba Brajana u finalu muških dublova. Srpsko-kanadski dubl izbacio je u polufinalu Dušana Vemića i Ivu Karlovića.

Novak Đoković, koji je posle Australijen Opena stigao do drugog mesta na ATP listi, poražen je u četvrtfinalu turnira od Žoa Vilfrida Conge. Ana Ivanović je izgubila u drugom kolu od Argentinke Žizele Dulko, dok je Jelena Janković ispala u trećoj rundi od Aljone Bondarenko. Janko Tipsarević je posle maratonskog meča sa Tomijem Hasom završio učešće na Ozi Openu, dok je Viktor Troicki poražen od Florijana Majera.

Rodžer Federer je stigao do 16. gren slem trofeja, a Serena Vilijams je osvojila 'duplu krunu'.

Tokom dvonedeljnog trajanja specijala njegove stranice otvorene su ukupno 1.023.600 puta. Za to vreme mogli ste da pročitate 180 vesti, 30 intervjua i još 40 drugih tekstova.

Za deset dana u Vankuveru počinju Zimske Olimpijske igre, a B92 će Vas ponovo obradovati novim specijalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: