Jovanovski: "Motivisano do pobede"

Treći reket Srbije 18-godišnja Bojana Jovanovski već dva dana vredno radi i trenira u "Beogradskoj areni" i priprema se za meč između Srbije i Rusije.

Izvor: B92

Utorak, 02.02.2010.

17:42

Default images

"Po završetku takmičenja u Melburnu stigla sam u Beograd gde nas očekuje meč sa Rusijom u Fed kup takmičenju. Drago mi je da ću debitovati u ovom takmičenju baš u ovako velikom i važnom meču", rekla je Bojana Jovanovski.

"Pred nama je susret sa Rusijom, najtežim mogućim protivnikom, ali to je motiv više, da najbolje porazite već na početku i to pred domaćom publikom, koja će verujem ispuniti Arenu. Mi obećavamo beskompromisnu borbu i pozivamo publiku da dođe i podrži nas u ovom ovako važnom i teškom meču", dodala je trenutno 131. teniserka sveta.

Upravo ta pozicija je najbolja u dosadašnjoj karijeri mlade teniserke, koja je odlično započela ovu godinu i nada se da će sa takvim rezultatima nastaviti i u FED kup timu Srbije narednog vikenda.

"Odigrala sam polufinale „pedesetice“ u Kini, a zatim igrala kvalifikacije za glavni turnir Gren slema u Melburnu, gde sam nakon velike borbe i meč lopte koju sam imala, izgubila u finalu kvalifikacija. Taj jedan poen me je delio od plasmana u glavni turnir, ipak malo neiskustvo, malo nedostatak sreće u ključnim momentima je učinio svoje".

"Raduje me napredak koji sam ostvarila i to pokazuje da se isplatio sav moj rad i trud na terenu. Motivisana sam da nastavim u još boljem ritmu ove godine. Do aprila ne branim ni jedan poen tako da imam puno prostora za još veći napredak i očekujem da ću Rolan Garos igrati glavni turnir, bez kvalifikacija", zaključila je Bojana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: