Felipe Masa ponovo na stazi

Vozač Ferarija Felipe Masa vratio se zvaničnim takmičenjima u Formuli 1 na predsezonskim testiranjima na stazi "Rikardo Tormo" u Valensiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.02.2010.

19:07

Default images

Brazilcu je to bio prvi zvanični izlazak na stazu posle teškog udesa koji je doživeo prošlog leta tokom kvalifikacija za Veliku nagradu Mađarske, kada ga je na stazi "Hungaroring" u toku vožnje u glavu pogodio delić sa bolida Rubensa Barikela.

Masa je bio jedan od prvih koji su izašli na stazu u Valensiji, gde se održavaju prva zvanična predsezonska testiranja, i zabeležio je najbrže vreme ispred Španca Pedra de la Rose, i bivšeg timskog kolege Mihaela Šumahera, koji je imao svoj zvanični debi na stazi u bolidu Mercedesa.

Masa će u utorak ponovo testirati novi Ferarijev bolid F10, a njegov timski kolega, dvostruki svetski šampion Fernando Alonso, na stazu će izaći u sredu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: