Valjadolid otpustio Mendlabara

Španski fudbalski prvoligaš Valjadolid objavio je da je otpustio trenera Hosea Luisa Mendlabara zbog loših rezultata u Primeri.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.02.2010.

15:25

Default images

Klub je, takođe, saopštio da će u nastavku prvenstva ekipu voditi dosadašnji trener ‘B’ tima Onesimo Sančes. "Niz loših rezultata traje isuviše dugo i zbog toga smo se odlučili za drastično rešenje. U poslednjih 11 utakmica zabeležili smo samo tri pobede i nešto je moralo da se menja", saopštio je portparol Valjadolida.

Mendilabar je 2007. godine sa Valjadolidom osvojio prvo mesto u Drugoj ligi, a prošle sezone je u Primeri zauzeo 15. mesto.

Ove godine, Valjadolid se posle 20. kola nalazi na 17. mestu, sa samo jednim bodom više od ekipa koje se nalaze u zoni ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: