Helios šokirao Hemofarm u Vršcu

Košarkaši Hemofarma izgubili su u svom ’Milenijumu’ od Heliosa sa 76:75, u 19. kolu regionalne NLB lige.

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2010.

20:59

Default images

U izuzetno neizvesnoj završnici Stefan Marković i Bojan Krstović promašili su po dva slobodna bacanja, i tako poklonili pobedu Heliosu. Domen Lorbek predvodio je goste sa 32 poena (6-8), dok su najbolji kod Vrščana bili Miloš Borisov sa 17, i Stefan Marković i Milan Mačvan sa po 11 poena.

Hemofarm je u meč sa Heliosom ušao nakon velikih trijumfa nad Cibonom u Zagrebu i Zadrom na svom terenu, i očekivalo se da će Vrščani zabeležiti još jednu pobedu.

Prvu četvrtinu Hemofarm je dobro odigrao, i nakon 10 minuta imao je sedam poena prednosti (23:16). Helios se do poluvremena približio na samo poen zaostatka (38:37), a drugi deo protekao je u egal utakmici.

Helios je na startu treće četvrtine poveo sa šest razlike nakon trojke Lorbeka (46:40), Vrščani su brzo vratili prednost, ali nisu nikako uspevali da se odlepe. U samom finišu tim Željka Lukajića je propustio nekoliko prilika da ostvari 13. pobedu u šampionatu, ali nije ih iskoristio, i Helios je zasluženo slavio.

U narednom kolu Vrščani gostuju FMP Železniku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: