Vojvodina u Turskoj do 14. februara

Fudbaleri Vojvodine doputovali su u Tursku gde će raditi do 14. februara.

Izvor: B92

Nedelja, 31.01.2010.

20:28

Default images

Novosađani su u istom hotelu kao i ekipa OFK Beograda, u istom gradu su i fudbaleri Partizana i Crvene zvezde. Trener Novosađana Branko Babić na put je poveo 26 igrača a poslednji je na spisak dopisan Daniel Mojsov, makedonski reprezentativac koji je potpisao dvoipogodišnji ugovor.

U Turskoj su Željko Brkić, Aleksandar Kesić, Đorđe Lazović, Slobodan Medojević, Goran Smiljanić, Dejan Karan, Darko Lovrić, Miroslav Vulićević, Naemeka Ađuru, Marselo Pleč, Duško Đurišić, Dušan Nestorović, Mario Đurovski, Nemanja Bilbija, Janko Tumbasević, Sadik Adams, Dušan Tadić, Slaven Stjepanović, Dragan Mrđa, Slobodan Novaković, Vuk Mitošević, Aleksandar Katai, Đorđe Šušnjar, Ognjen Mudrinski i Daniel Faber.

Vojvodina će u Antaliji odigrati četiri prijateljske utakmice, a rivali su slovačke Košice (2. februara), češka Sigma iz Olomouca (5. februara), ukrajinski Karpati (8. februara) i rumunski Temišvar (11. februara).

Novosađani, polufianlisti Lav kupa Srbije, u drugi deo Jelen Superlige ulaze kao trećeplasirana ekipa, sa 16 bodova manje od Crvene zvezde i 13 manje od Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: