Petrović odredio spisak za Antaliju

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović odredio je spisak od 26 igrača, koji će u ponedeljak putovati na pripreme u Antaliju.

Izvor: B92

Subota, 30.01.2010.

21:32

Default images

Na spisku se nalaze: Stamenković, Pavlović, Bajković, S. Đorđević, Vilotić, Savić, Ninkov, Mikić, B. Đorđević, Ignjatijević, S. Reljić, Bogdanović, Nikolić, Isah, Savio, Kadu, Mugoša, Jeremić, Blažić, Lazetić, Lazović, Trifunović, M. Reljić, Lekić, Jevtić i Perović. Baza "crveno-belih" biće hotel „Kalista“ u Beleku, a povratak u Beograd planiran je za 16. februar.

Crvena zvezda će na pripremama u Antaliji odigrati i četiri prijateljska meča. Već u utorak protivnik je austrijski Matersburg, šest dana kasnije (8. februara) "crveno-beli" igraju protiv japanske Hirošime. Za 13. februar zakazan je meč sa bugarskim Liteksom, a sutradan (14.02.) izabranici Vladimira Petrovića će imati poslednju proveru protiv poljskog Leha iz Poznanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: