Zvezda - Cedevita (subota, 19.30h)

Trener košarkaša Crvene zvezde Aleksandar Trifunović rekao je da je njegova ekipa favorit u duelu sa Cedevitom zbog domaćeg terena.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 29.01.2010.

14:47

Default images

"Cedevita po imenu nije atraktivan protivnik, ali mora da se zna da imaju nekoliko igrača sa velikim iskustvom igranja u Evroligi i Evrokupu. Tu su Žižić, Baždarić i Rudež i nekoliko Amerikanaca. Cedevita gaji ambicije da se umeša u borbu za mesto među prvih sedam u Jadranskoj ligi", izjavio je Trifunović.

Trener ekipe sa Malog Kalemegdana je rekao da su se u pun trenažni proces vratili Nemanja Bjelica i Filip Videnov.

"Igrači su svesni trenutka i onoga što je naša obaveza. Cedevita ima prednost u iskustvu, ali mi igramo kod kuće i, uz pravilan pristup, imamo ulogu favorita", rekao je Trifunović.

Trener Crvene zvezde kazao je da očekuje da ekipa, kao i na prethodne dve utakmice, odigra dobro odbranu, ali i da pokaže napredak u napadu.

"Posle odlaska Dragićevića, odigrali smo dve utakmica u gostima i pokazali pravo lice kroz igru u odbrani. Očekujem da isto lice pokažemo i sutra, ali i da vidimo napredak u napadu i organizaciji igre", naveo je Trifunović.

On je dodao i da u ovom trenutku ne razmišlja o pojačanjima u ekipi, ali da će klub reagovati ako se stvore uslovi za angažovanje nekog novog igrača.

Utakmica 19. kola Jadranske lige između Crvene zvezde i Cedevite igra se u subotu od 19.30 u hali Pionir. “Crveno-beli” su u dosadašnjem toku regionalnog takmičenja zabeležili osam pobeda i deset poraza, dok Cedevita ima jedan trijumf više.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: