Subotičani krenuli u Tunis

Fudbaleri Spartaka od četvrtka su u Tunisu na pripremama za prolećni deo prvenstva a u Subotici su predstavljena pojačanja.

Izvor: B92, subotica.info

Četvrtak, 28.01.2010.

11:22

Default images

Sa ekipom koja će u Porto El Kantuiju odigrati četiri utakmice su novi igrači Siniša Stevanović (Partizan), Marko Adamović, Marko Veselinović i Srđan Vujaklija. Prema rečima trenera Zorana Milinkovića dosadašnji tok priprema obavljen je prema planu uprkos lošim vremenskim prilikama.

U Tunis kreće 25 fudbalera, pored standardnih prvotimaca mesta je bilo i za talentovane kadete Davora Kumozeca i Stefana Tomišića, omladince koji su pozajmljeni drugim klubovima Aleksandra Jovetića i Gorana Antonića i Nenada Puhalaka koji je jesenas i debitovao za prvi tim.
Najzvučnije ime među pojačanjima je mladi reprezentativac Srbije Siniša Stevanović.

"Novi klupski drugovi su me izuzetno prihvatili, a atmosfera za rad je sjajna, uz odličnog trenera i čoveka kao što je Milinković. Pripreme su dosta teške, ali to je uslov da na proleće budemo pravi. Daću sve od sebe da uzmemo bar bod više nego jesenas. Ovo je inače sredina u kojoj čovek može da se opusti i fokusira samo na fudbal," rekao je Stevanović koji će u Subotici provesti šest meseci.

Na spisku putnika su Vladimir Torbica, Vojo Ubiparip, Darko Puškarić, Milan Jovanić, Asmir Misini, Zoran Pešić, Darko Bošković, Marko Mirić, Slobodan Simović, Dragan Šarac, Vladimir Veselinov, Marko Veselinović, Nenad Puhalak, Branimir Aleksić, Stefan Tomišić, Siniša Stevanović, Srđan Vujaklija, Vidak Bratić, Nikola Milanković, Aleksandar Nosković, Emanuel Oletu, Marko Adamović, Davor Kumozec, Goran Antonić i Aleksandar Jovetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: