Ruskinje oslabljene protiv Srbije

Selektor ženske teniske reprezentacije Šamil Tarpiščev objavio je spisak igračica na koje računa za duel prvog kola Svetske A grupe Fed kupa protiv Srbije.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2010.

19:25

Default images

Tarpiščev se za duel, koji je na programu 6. i 7. februara u „Beogradskoj areni“, odličio za Alisu Klejbanovu, Anastasiju Pavljučenkovu, Veru Duševinu i Katarinu Marakovu.

Od četiri igračice koje će igrati protiv selekcije Srbije najbolje plasirana na WTA listi je Klejbanova, koja zauzima 31. mesto. Pavljučenkova je 39, Duševina zauzima 40. poziciju, dok je Makarova 50. teniserka na svetu. Tarpiščev je pre desetak dana već najavio da neće moći da računa na šest najboljih teniserki među kojima su Dinara Safina, Svetlana Kuznjecova, Jelena Dementijeva i Vera Zvonarjeva, koje se trenutno nalaze među deset najboljih na svetu.

Selektor reprezentacije Srbije Dejan Vraneš je, takođe, u sredu obelodanio za koje se igračice odlučio, i na njegovom spisku se nalaze dve najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović, kao i Bojana Jovanovski i Ana Jovanović. Na pripremama će uz te četiri teniserke biti i mlada nada srpskog tenisa 16-godišnja Aleksandra Krunić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: