Trijumf Bojovića i Terzićeve

Najviše uspeha na 12. Svetosavskoj trci u Valjevu imali su Velimir Bojović iz Kosova Polja i Amela Terzić iz Novog Pazara.

Izvor: B92, Beta

Sreda, 27.01.2010.

16:51

Default images

U uličnoj trci na 5.000 metara, u konkurenciji seniora, iza Bojovića plasirali su se Danijel Vukajlović iz Užica i Slobodan Stanković iz Smedereva. Kod seniorki druga je bila Ana Subotić iz Ivanjice, dok je treće mesto osvojila Jelena Anđelković iz Novog Beograda.

Najbolji junior, u trci na 3.000 metara, bio je Nenad Radanović iz Novog Pazara. On je trijumfovao ispred Dušana Makevića iz Šapca i Jasmina Gajića iz Novog Pazara.

Kod juniorki, poredak je bio isti kao i prošle godine. Pobedila je Teodora Simović iz Novog Pazara, druga je bila njena sugrađanka Selma Mustafić, dok je treće mesto osvojila Milena Stojčev iz Novog Beograda.

U trci pripadnika MUP-a Srbije najbolji su bili braća Đorđe i Danilo Drašković iz Žandarmerije, ispred Bojana Labovića. Kod pripadnika Vojske Srbije (VS) pobedio je Dragan Dokmanović, ispred Slaviše Cvetkovića i Aleksandra Drenovca.

Ukupno, u 14 trka u obe konkurencije, učestvovalo je preko 300 takmičara, svih uzrasta, iz deset gradova Srbije. Svetosavku trku podržali su Olimpijski komitet i Sportski savez Srbije, a pokrovitelj je bio Grad Valjevo, koji je za organizaciju te manifestacije izdviojio 300.000 dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: