Doson produžio ugovor sa Totenhemom

Odbrambeni fudbaler Totenhema Majkl Doson potpisao je sa tim londonskim klubom novi ugovor i igraće na Vajt Hart Lejnu do 2015. godine.

Izvor: B92

Sreda, 27.01.2010.

16:33

Default images

"Oduševljen sam Totenhemom od prvog dana, tako da nisam mnogo razmišljao prilikom donošenja odluke. Drago mi je što uprva želi da ostanem u klubu i računa na mene i u narednih pet i po godina. Totenhem želi mesto među četiri najbolje ekipe u Engleskoj i postoji stalna glad za trofejima", izjavio je Doson za BBC.

Prethodni ugovor sa Totenhemom, koji je isticao 2013, 26-godišnji fudbaler potpisao je, takođe, na pet i po godina. Doson, koji je u londonski klub došao u januaru 2005. godine iz Notingem foresta, za ‘pevce’ je odigrao 129 mečeva i postigao pet golova.

Totenhem trenutno zauzima četvrto mesto na tabeli engleske Premijer lige, sa 41 bodom, devet manje od vodećeg Mančester junajteda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: