Stojković debituje u Premijer ligi

Golman fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Stojković trebalo bi da u sredu debituje u engleskoj Premijer ligi.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2010.

15:19

Default images

Engleski mediji objavili su da će prvi golman Kris Kirkland zbog povrede ključne kosti morati da pauzira između tri i četiri nedelje, što će otvoriti prostor da 26-godišnji Stojković stane između stativa Vigana na gostovanju kod Blekburna.

"Svakako da me raduje da je Stojković izabrao jednu ideju koja je u zajedničkom interesu. Očekujem da će imati kontinuitet na golu Vigana", izjavio je za B92 selektor Srbije Radomir Antić.

Stojković je za Vigan debitovao u subotnjem meču sa Nots Kauntijem u FA Kupu (2:2), ali u Premijer ligi još nije igrao.

Srpski golman je u Vigan došao kao pozajmljeni igrač Sportinga iz Lisabona čiji je član od 2007. godine, ali u kome ne dobija minutažu na golu.

Prošle sezone bio je na pozajmici i u španskom Hetafeu, a nastupao je i za holandski Viteze, francuski Nant i srpske klubove Crvenu zvezdu, Zemun i Leotar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

11 h

Podeli: