Zoran Tošić u Kelnu do kraja sezone

Reprezentativac Srbije i član Mančester Junajteda Zoran Tošić provešće ostatak sezone na pozajmici u bundesligašu Kelnu.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2010.

12:02

Default images

Za Tošića su pored Kelna bili zainteresovani i holandski Tvente, portugalski Sporting i grčki Olimpijakos, ali je srpski reprezentativac izabrao nemački klub zato što je dobio garancije da će više vremena provoditi na terenu.

"Bilo je ponuda i za pozajmicu i za otkup njegovog ugovora, ali Mančester nije bio za opciju prodaje nego samo za pozajmicu. Ferguson planira na njega čim nisu hteli da ga prodaju nego samo na pozajmicu, a Tošić je u Kelnu ostati do kraja sezone", rekao je za B92 Tošićev menadžer Zoran Pavlović.

Zadovoljan Tošićevim transferom bio je i selektor Radomir Antić.

"Ja sam uvek bio od ljudi koji će svakome prepustiti da donese svoju odluku. Mislim da je Tošić prepoznao u svojoj odluci šansu, jer on je u poslednjim utakmicama za reprezentaciju potvrdio izuzetni kvalitet. I golovima i igrom i ponašanjem. Sigurno je da me raduje da će imati takmičarske utakmice", rekao je Antić za B92.

Keln trenutno zauzima 13. poziciju u Bundesligi, sa 21 osvojenim bodom, što je četiri poena više od zone ispadanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: